سردخانه صنعتی_مشاوره و ساخت

تعریف سردخانه صنعتی

به مجموعه ای از ساختمان و تاسیسات مرتبط با آن گفته میشود که شرایطی از نظر دما ، رطوبت و… درآن فراهم میشود.تا امکان نگهداری محصولات کشاورزی و مواد غذایی و سایر کالاهای فاسد شدنی باشد.

انواع سردخانه صنعتی

سردخانه بالای صفر

سردخانه بالای صفر را سردخانه های کوتاه مدت یا بلند مدت نیز می نامند.

دمای نگهداری سردخانه بالای صفر از ۱+ الی ۴+ درجه سانتیگراد میباشد.

در سردخانه بالای صفر برای نگهداری محصول در مدت کوتاه،آن محصول را تا دمایی بالاتر از نقطه انجمادش سرد میکنند.

سردخانه های کوتاه مدت معمولا با وارد نمودن تدریجی محصول و تعویض سریع آن همراه است و بر اساس نوع محصول زمان نگهداری، از یکی دو روز تا یک هفته یا بیشتر تغییر میکند.

ساخت سردخانه نگهداری بلند مدت در انباره های تجاری (سردخانه های عمومی) انجام میشود. در این مورد نیز زمان نگهداری محصول به نوع و شرایط ورودی محصول بستگی دارد.

محصولات قابل نگهداری در سردخانه بالای صفر شامل:

سبزیجات– صیفی جات – میوه – گل و گیاه  – مواد لبنی – دارو و … میباشد.

سردخانه زیر صفر

سردخانه زیر صفر را سردخانه انجماد می نامند.

در سردخانه زیر صفر، محصول منجمد و در دمای ما بین ۱۲- تا ۲۳- درجه سانتیگراد نگهداری میشود.

محصولات قابل نگهداری در سردخانه زیر صفر شامل:

گوشت منجمد– صیفی جات منجمد – مرغ منجمد – سبزیجات منجمد – ماهی منجمد  و … میباشد.

ساخت سردخانه دو مداره

سردخانه دو مداره ، سردخانه ای است که قابلیت عملکرد هر دو حالت سردخانه زیر صفر و سردخانه بالای صفر را دارد.

در سردخانه دومداره باید توجه داشت پس از تخلیه سردخانه اتاق سردخانه را با مواد نانو ضدعفونی و شستشو کرد که پس از بارگیری مجدد باعث بو گرفتن محصول جدید نشود.

نگهداری محصولات مختلف در شرایط بهینه، نیاز به سردخانه های مجزایی دارد که از نظر اقتصادی امکان پذیر نیست.

ساخت پیش سردکن

پیش سردکن فضایی است که محصول در دمایی بالاتر (معمولا دمای محیط یا کشتارگاه) وارد آن میشود و بایستی با سرعت هرچه بیشتر تا دمای نگهداری سرد شود.

محصول پس از رسیدن به آن دما از آنجا خارج و برای نگهداری در سردخانه در سالن نگهداری قرار میگیرد.جابجا کردن محصول در طول زمان سردکردن، تأثیر شدیدی در کیفیت نهایی و عمر محصول دارد.

جدول مربوط به ساخت سردخانه صنعتی زیر صفر و بالای صفر

مشخصات سردخانه صنعتی بالای صفر و سردخانه زیر صفر

محصول

بالای صفر

زیر صفر

کاربرد

پیش سردکن محصولات پروتئینی ، تونل ماست ، نگهداری میوه و سبزیجات

و . . .

نگهداری محصولات پروتئینی ، شوک فریزر ، نگهداری بستنی و شکلات ،

نگهداری محصولات منجمد و . . .

دمای کارکرد

۱+ الی ۱۰+ درجه سانتیگراد

۵- الی ۲۵- درجه سانتیگراد

نوع مبرد

آمونیاک ، فریون

آمونیاک ، فریون

ایزولاسیون بدنه

ساندویچ پانل پلی یورتان

ساندویچ پانل پلی یورتان

نوع کمپرسور

Semi-Hermetic , Hermetic , openType

تراکمی ، اسکرو ، اسکرال

Semi-Hermetic , Hermrtic , openType

تراکمی ، اسکرو ، اسکرال

مارک کمپرسور

Bitzer,Dwm,Copeland,Frascold,

Refcomp,Danfoss,Mycom,Sabro,

Grasso,J & E Hall,……..

و مارک های معتبر اروپائی و آسیائی

Bitzer,Dwm,Copeland,Frascold,

Refcomp,Danfoss,Mycom,Sabro,

Grasso,J & E Hall,……..

و مارک های معتبر اروپائی و آسیائی

کندانسور

هوائی ، آبی ، تبخیری

ساخت معتبر ترین مارک های داخلی و خارجی

هوائی ، آبی ، تبخیری

ساخت معتبر ترین مارک های داخلی و خارجی

اواپراتور

کوئل پره دار / کنوکسیون اجباری

ساخت معتبر ترین مارک های داخلی و خارجی

کوئل پردا دار / کنوکسیون اجباری

ساخت معتبر ترین مارک های داخلی و خارجی

تابلو برق

اتوماتیک از بهترین قطعات خارجی و داخلی

اتوماتیک از بهترین قطعات خارجی و داخلی

شیرآلات و کنترل آلات

از معتبر ترین مارک ها

از معتبر ترین مارک ها

ما برای شما چه می کینم !؟

خدمات گروه مهندسین موفق به شما

مشاوره کاملاً رایگان

برآورد تناژ کاملاً رایگان

برآورد  اولیه  قیمت  رایگان

امکان سنجی و طراحی بر اساس نوع کاربری و مقادیر مورد نیاز

ساخت ، نصب و راه اندازی با توجه به فضای موجود ( کاملاً سفارشی )

فروش انواع پکیج از قبل ساخته شده صنعتی و نیمه صنعتی

توانمندی در ساخت :

سرد خانه های ثابت و متحرک

 سرد خانه زیرصفر و بالای صفر

تونل انجماد

سرد خانه میوه و گوشت

انبارهای دارو و بانک خون

ترمیم و عایقکاری فضاهای های موجود

پوشش سالنهای تولید با ساندویچ پانل و پلاستوفوم

تماس مستقیم با مدیر گروه :

مهندس مهدی شهرجردی 2959  161  0912

تماس مستقیم با مشاور

آقای مهندس علیرضا کریمی : 09122614721

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *